De piramide in de tuin van ons logepand is klaar!

Verhaal van Shum

Ja, het is zover. Enkele dagen geleden was het vollemaan, een speciale gelegenheid om de piramide te zegenen en in te wijden. Vandaag is het tapijt geleverd (zie foto), ik ben gaan zitten en mediteren.
Na de meditatie was het op de rug languit liggen een echte ervaring rijker, maar wel minder spannend dan het kippenvel van Kees die dinsdagavond, even vlug voor de logeavond op 25-06-’24 heeft ervaren.

Tijd om deze mogelijkheid van onze Loge de wereld in te blazen. Kees zegt dat het druk, druk, druk, druk, druk zal worden.

Verhaal van Kees
Hé Kees, de piramide is klaar. Shum vertelt trots dat binnen enkele dagen het bestelde kleed binnen zal komen. Oké, ik was kroegbaas, bouwvakker en nu theosoof, ik betwijfelde of ik iets zou kunnen ervaren. Binnen één meter, zonder er te veel van te verwachten liep ik tegen een energieveld op waardoor ik direct kippenvel kreeg. Jan van den Broek zag mijn reactie en vond het ook wel opvallend. Zelf voelde hij ook veel energie. Ik zal mijn nuchterheid iets moeten gaan bijstellen.

Dit gaat echt werken mensen. 

Waar hebben we het feitelijk over?
Tekst van de maker van de piramide, de website www.bangapiramides.nl:

”Piramides zijn oud, erg oud, ze stonden er al geruime tijd voordat er farao’s waren.

Ver voor de Egyptische tijd werden de piramides al gebruikt voor inwijdingen en studies. Als je in het fenomeen duikt kom je tot de ontdekking dat de maatvoering en de Noord-Zuid lijn heel belangrijk blijken. Uiteraard is dat geen toeval, daar is door ‘iemand’ stevig over na gedacht. Piramides waren en zijn energiecentrales. In een piramide wordt energie op een bepaalde manier gebundeld. Het sterkste energiepunt zit op 1/3 hoogte. Dit punt heet dan ook de koningskamer.

Je lijf of dat wat je in een piramide plaatst komt onder invloed van de gebundelde energie, het onttrekt zich aan de wetten die buiten de piramide gelden. Men is daar in de jaren 60 per ongeluk weer achter gekomen. Piramides waren jaren daarvoor al opengesteld voor het publiek en zoals dat gaat, men liet van alles slingeren en er liep van allerlei ongedierte in en uit. Sommige zaken (afval, dode beesten) lagen al jaren in een piramide en bleven op wonderbaarlijke wijze intact. Rottingsprocessen vonden niet plaats. Heel bijzonder.

Je kunt natuurlijk afreizen naar Egypte maar het kan makkelijker. Een schaalmodel op Nederlandse bodem werkt ook. Afhankelijk van de grootte kun je er kleine of grote voorwerpen inzetten. In een piramide van twee meter kun je ook zelf gaan zitten. De koningskamer zit dan precies op dezelfde hoogte als je eigen energiebrandpunt – je chi-centrum of hara-punt.

Ik heb zelf geëxperimenteerd met de meest uiteenlopende zaken. Fruit wat je erin zet droogt hooguit wat uit maar gaat niet schimmelen. Water smaakt tig keer beter en helpt tegen acne. Wijn bederft niet en ‘crisis-wijn’ is ineens prima te drinken. Piramide ‘folie’ wordt door een tante met knie-klachten ‘loop-folie’ genoemd. Een ‘onder bed’ variant zorgde ervoor dat een vriendin weer slapen kon als een marmot. Je kunt het haast zo gek niet bedenken.

Een kleine piramide is natuurlijk geinig en leuk om mee te experimenteren. Een grote piramide is pas écht interessant. Je kunt ‘m gebruiken als energie oplader, als verander-manager, emotie-resetter, proces-coach, antidepressivum, pathogenen-doder, wond-genezer en alles wat je nog meer kunt bedenken. Piramide-energie heeft namelijk invloed op je levenskracht en je zelf herstellend vermogen, en dat is niet niks. Omdat piramide-energie inwerkt op alle niveaus, lichamelijk en geestelijk emotioneel kun je ze voor uiteenlopende zaken inzetten.

WERKING

Piramides waren en zijn energiecentrales. Ze werken als antenne naar de kosmos. Een antenne die informatie (energie) bundelt en doorgeeft aan eenieder die zich in de buurt bevindt. In de koningskamer, op 1/3 van de hoogte, is de energie het sterkst.

Alles wat je in een piramide zet onttrekt zich aan de wetten die buiten de piramide gelden. In een piramide kom je in contact met ‘het grote geheel’. Een piramide is een plek die je in staat stelt het contact met jezelf, je binnenkant en het grote geheel te herstellen.

Een waarschuwing is echter wel op z’n plaats. Een piramide ‘avontuur’ is niet vrijblijvend: er vinden op energetisch niveau verschuivingen plaats. Je kunt daardoor ook in contact komen met oude ‘pijnpunten’. Een piramide geeft je de energie om eindelijk ‘orde op zaken’ te stellen. Dit kan betekenen dat je ineens anders tegen bepaalde zaken aankijkt en andere of nieuwe keuzes maakt.

Hou er ook rekening mee dat het effect ‘bijwerkingen’ kan veroorzaken. Als je bijvoorbeeld last van je rug hebt en daardoor scheefloopt zet de piramide-energie de boel weer ‘recht’. Dit heeft invloed op je lijf zodat je anders gaat lopen maar door de ‘nieuwe stand’ kun je in eerste instantie ook behoorlijk spierpijn krijgen. Piramide energie heeft tegelijkertijd ook invloed op dat wat je ‘op de rug zit’. Het kan dan ook zijn dat je ineens ergens ‘voor gaat staan’ of dat je je ‘rug recht houdt’ in een bepaalde situatie. De ‘bijwerking’ is dan dat je anders handelt dan men van je gewend is.”

We willen graag iedereen de mogelijkheid bieden de energie te ervaren, en zeker te mogen gebruiken om Healing, in de ruimste zin van het woord, te ervaren. Maak een afspraak met Shum. Een eventuele donatie aan de Loge Rotterdam (wij hebben een ANBI status) wordt op prijs gesteld. 

Groet vanuit de Loge Rotterdam